Even voorstellen

Fotograferen doe ik al jaren met heel veel plezier. Ik heb een voorkeur voor landschap-, theater- en portretfotografie. Mijn aandacht voor landschapsfotografie is ontstaan doordat ik altijd een iPhone bij mij heb. En met name de camera’s in de laatste modellen van iPhone blijken uitermate geschikt te zijn voor het maken van landschapsfoto’s.

Bij het maken van portretten, of dat nou van een mens of dier is, ben ik gefascineerd door de expressie en persoonlijkheid die je kunt vastleggen in een portret. Ik ben altijd op zoek naar authentieke manieren om een portret vast te leggen.

Theaterfotografie is een combinatie van mijn liefde voor fotografie en theater. Het vastleggen van de emoties en energie op het podium is een uitdaging die ik altijd met plezier aanga.

Ik maak ook foto’s in opdracht voor portfolio’s, theater en bedrijven. U kunt contact met mij opnemen wanneer u meer informatie wilt.
Ik ben een aantal jaren lid geweest van de fotoclub Daguerre in de stad Groningen. Daar heb ik veel geleerd over verschillende fotografieonderwerpen. Leuke herinneringen heb ik aan een paar exposities van de fotoclub waar de leden van de fotoclub hun werk konden tonen.

Ik fotografeer met een Sony Alpha 7 ( en maak daarbij gebruik van een Tamron 28-200 mm lens of een Tamron 17-28 mm) en met een iPhone 15 Pro Max.

Foto-nabewerking doe ik met Lightroom Classic.

Fotografie: Aliese Oostmeijer
Foto: Aliese Oostmeijer